Agemene voorwaarden

Adresgegens :

Handelshuis de Leeuw

Zwarte pad 13 Voorburg (geen winkel/showroom alleen op afspraak)

Voorburg Nederland

Contact gegevens:

Bel (+31)6 8211 0921

Mail naar: aanvragen@elektrischspeelgoed.nl

Fiscale gegevens :

KvK 66781957

BTW NL202776414B02

Knab bank NL74 KNAB 0255 5792 17  t.n.v. Handelshuis de Leeuw

Bestellen:

Om een artikelen uit het assortiment bij ons te bestellen dien je contact met ons op te nemen. Dit kan op meerdere manieren.
Mail naar: aanvragen@elektrischspeelgoed.nl
Vermeld hierin om welk type het gaat en welke kleur. Je kunt natuurlijk ook bellen.
Bel (+31)6 8211 0921

Bezorgen:

Desgewenst kunnen de bestelde artikelen worden afgeleverd in geheel Nederland tegen afleverkosten. Kosten worden vermeld bij artikel of besproken bij bestelling. (Bij bestellingen boven € 1.000,= gratis bezorgen).

Prijzen:

Alle prijzen op deze website zijn netto,
inclusief 21% BTW (Nederlands tarief),
exclusief transportkosten, exclusief montage ,
technische wijzigingen voorbehouden.

Garanties en reparaties algemeen:

Als er overeengekomen is dat uw product ter garantie retour komt , dan gelden de volgende voorwaarden:

U dient zelf te zorgen dat de betreffende machine bij ons terecht komt na afspraak. Handelshuis de Leeuw komt NIET halen of brengen en draait ook niet op voor de transportkosten, tenzij anders overeengekomen.

Zo mogelijk, en telefonisch of per e-mail afsgesproken, kan Handelshuis de Leeuw tegen vergoeding halen of brengen.

Na bericht van Handelshuis de Leeuw dat uw machine gerepareerd is dient u de machine binnen 1 week afgehaald te hebben, anders worden er kosten in rekening gebracht.

Garanties speelgoed en overige producten:

Garantie is van toepassing wanneer het apparaat niet meer (naar behoren) functioneert en deze onder de door de leverancier geadviseerde omstandigheden is gebruikt. Daarnaast mag de aankoopdatum niet buiten de garantietermijn liggen.

Uitgesloten van garantie zijn:

Het verwijderen of beschadigen van op het product aangebrachte garantiezegels, barcodes, productspecificaties en dergelijke leidt tot het vervallen van de garantie.

Artikelen met stickers c.q. taperesten worden niet geaccepteerd. Stickers c.q. zegels die aangebracht zijn voor uw eigen administratie moeten van de artikelen zijn verwijderd.

Artikelen die beschreven zijn met inkt.

Artikelen die gespoten c.q. geverfd zijn.

Artikelen die door de klant of derden fysiek, mechanisch of elektronisch beschadigd zijn (CID = Customer Induced Damage).

Artikelen die als gevolg van onkundige behandeling mechanische of elektronische defecten vertonen.

Indien en voorzover omtrent de hoedanigheid van de te leveren zaken niets uitdrukkelijk en/of schriftelijk is overeen gekomen, kan de opdrachtgever/koper slecht aanspraak maken op een hoedanigheid die in overeenstemming is met hetgeen in de handel en de Nederlandse wetgeving gebruikelijk is. Artikelen/zaken die niet aantoonbaar bij Handelshuis de Leeuw gekocht zijn vallen daarbuiten.

Klachtomschrijving:

Indien de goederen niet overeenkomstig de eerder genoemde richtlijnen, aan ons worden opgestuurd, de klacht niet wordt geconstateerd of indien blijkt dat de klacht te wijten is aan onjuist gebruik door de gebruiker, zullen de goederen direct aan u worden teruggestuurd. Wij zijn dan genoodzaakt u de door ons gemaakte kosten in rekening te brengen.

Deffect bij aankomst:

In geval van deffect bij aankomst wordt het defecte product altijd omgeruild voor een nieuw product indien het product voorradig is en mits het artikel binnen acht werkdagen na factuurdatum wordt gemeld. Producten die buiten deze termijn vallen, maar binnen de garantietermijn, worden altijd gerepareerd. Deze artikelen worden uitsluitend geaccepteerd als de producten ongebruikt en compleet, d.w.z. inclusief alle accessoires, in de originele verpakking worden geretourneerd met een kopie van de aankoopbon c.q. factuur.

Om misverstanden tussen u en ons te voorkomen, willen wij u graag wijzen op de volgende punten:

Alle dirtbikes en quads zijn voor offroad gebruik, dus niet voor gebruik op de openbare weg. Wij leveren alle bikes en quads af in de verpakking. Tegen een meerprijs is het mogelijk de dirtbike of quad voor u af te monteren.

Onze dirtbikes zijn van goede kwaliteit, echter adviseren wij u niet op de crossbaan te rijden, aangezien springen absoluut niet mogelijk is met deze bikes. dirtbikes  zijn geschikt om in het zand/slik te rijden. Uiteraard geld dit ook voor onze quads.

Wij leveren alle bikes (dirtbikes,minicrossers en miniracers) nieuw in de verpakking.

U dient zelf het voorwiel te monteren en erop te letten dat de rem hierbij niet aanloopt. Het stuur en de achterveer goed vast te zetten en de ketting te stellen en ook regelmatig bij te stellen (ca. 1/2 tot 1 cm ruimte).

Verder dient u regelmatig alle onderdelen na te kijken en zo nodig te smeren. Belangrijk ook is de bandenspanning voor het gebruik te controleren en zo nodig op spanning te brengen. Dit geldt voor alle producten, ook voor de elektrische steps.

Indien iets niet geheel duidelijk is neem dan direct contact met ons op en voorkom onnodige schade door toch te gaan rijden.

cropped-20160907-logo.jpg